Огласувач
https://mojarabota.mk/company/tri-star-tkm
Самоилова бр. 116, 1000 Скопје

Практикант за социјални медиуми 

 • Индустрија:
  Продажба и маркетинг
 • Вкупно позиции:
  1
 • Тип:
  Полно работно време
 • Плата:
  По договор
 • Локација:
  Скопје, Македонија
 • Образование:
  Високо стручно образование
 • Искуство:
  Без искуство Година
 • Пријавување до:
  01-01-1970
 • Објавен на:
  26-05-2022
ТРИ СТАР ТКМ има потреба од еден извршител за следната работна позиција: Практикант за социјални медиуми Три Стар ТКМ маркетинг агенција, бара иновативен, креативен, со отворен ум и ориентиран кон целта практикант за да се приклучи на нашиот возбудлив и брзорастечки тим. 
Бараме  практикант за социјални медиуми  кој ќе ни помогне да управуваме со медиумските кампањи на нашите проекти на социјалните платформи и да создадеме нови и ефективни начини за проширување на нашата постоечка рутина на социјалните медиуми со надзор на нашиот специјалист за маркетинг и нашиот менаџер за социјални медиуми.

Кандидатите своето CV треба да го испратат преку полето Аплицирај. 
Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.