Огласувач
https://mojarabota.mk/company/tri-star-tkm
Самоилова бр. 116, 1000 Скопје

Кредитен референт

 • Индустрија:
  Финансии и банкарство
 • Вкупно позиции:
  1
 • Тип:
  Полно работно време
 • Плата:
  По договор
 • Локација:
  Скопје, Македонија
 • Образование:
  VII1 - Стручни студии 240 ЕКТС
 • Искуство:
  1 Година
 • Пријавување до:
  15-11-2021
 • Објавен на:
  22-10-2021
Финансиско кредитно друштво објавува оглас за вработување за работна позиција - Кредитен референт во Скопје.
Потребни квалификации:
- Економски факултет или минимум завршено средно економско училиште
- Познавање на работа со финансии или претходно искуство во областа
- Кандидатите со претходно искуство се земаат во предност
- Плата по договор плус бонуси

Аплицирајте на линкот подолу