Огласувач
https://mojarabota.mk/company/tri-star-tkm
Самоилова бр. 116, 1000 Скопје

Графички дизајнер

 • Индустрија:
  Продажба и маркетинг
 • Вкупно позиции:
  1
 • Тип:
  Полно работно време
 • Плата:
  По договор
 • Локација:
  Скопје, Македонија
 • Образование:
  Не е наведено
 • Искуство:
  1 Година
 • Пријавување до:
  31-08-2019
 • Објавен на:
  17-07-2019

ТРИ СТАР ТКМ има потреба од еден извршител за следната работна позиција:
                                      ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР

Кандидатот треба да ги поседува следните квалификации:
 • Познавање на Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator.
 • Познавање на процесот на печатење.
 • Одлично познавање англиски јазик.
 • Креативност и иницијативност за самостојно истражување.
 • Максимална посветеност и одговорност кон реализирање проекти и почитување рокови.
 • Способност за работа под притисок.
 • Испорачување на услуга во закажан временски интервал.
Кандидатите своето CV треба да го испратат преку полето Аплицирај. 
Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.Аплицирај