Огласувач
https://mojarabota.mk/company/tehno-art
ул. Петар Чајковски бр.7а

Лимар

 • Индустрија:
  Индустрија
 • Вкупно позиции:
  1
 • Тип:
  Полно работно време
 • Плата:
  30.000 - 40.000
 • Локација:
  Скопје, Македонија
 • Образование:
  Не е наведено
 • Искуство:
  1 Година
 • Пријавување до:
  12-10-2022
 • Објавен на:
  28-09-2022

Работни задачи:

 • Сечење, кроење, виткање на лимови
 • Да има познавање од ЦНЦ машини
 • Помош во производство.

Почетна плата: од 33.000 МКД

Работно време од 06 до 14 часот.
Викенди и празници не се работи.
Платен годишен одмор и платен регрес.

Заинтересираните да се пријават преку копчето Аплицирај.

Контакт телефон – 071 373 233