Огласувач
https://mojarabota.mk/company/tehno-art
ул. Петар Чајковски бр.7а

Заварувач

 • Индустрија:
  Градежништво и архитектура
 • Вкупно позиции:
  1
 • Тип:
  Полно работно време
 • Плата:
  30.000 - 40.000
 • Локација:
  Скопје, Македонија
 • Образование:
  Не е наведено
 • Искуство:
  1 Година
 • Пријавување до:
  30-09-2022
 • Објавен на:
  29-08-2022
ТЕХНО АРТ вработува лице на позиција Заварувач во метална индустрија!
Заинтересираните кандидати треба да го достават своето работно резиме на tehnoart@t.mk
Потребни квалификации: Минимум 1 година искуство во дејноста.
Нудиме одлични услови за работа, конкурентна почетна плата од 33 000 денари и простор за напредување.
Работно време од понеделник до петок - 06:00 - 14:00