Медицинска сестра

 • Индустрија:
  Медицина
 • Вкупно позиции:
  1
 • Тип:
  Полно работно време
 • Плата:
  По договор
 • Локација:
  Скопје, Македонија
 • Образование:
  VII1 - Стручни студии 240 ЕКТС
 • Искуство:
  Без искуство Година
 • Пријавување до:
  19-04-2022
 • Објавен на:
  12-04-2022

ПЗУ Прим. Д-р Мери Специјалистичка ординанција за уво нос и грло објавува оглас за вработување на медицинска сестра

Потребни квалификации:

-завршено средно или вишо образование од областа на медицината

-положен стручен испит

-со или без работно искуство (претходно работно искуство се смета за предност)

-познавање на англиски јазик

-познавање на работа со компјутер

 

Потребни способности и вештини:
 

-организираност и одговорност

-одлични комуникациски вештини

-способност за индивидуална и тимска работа

-лојалност, енергичност, самоиницијативност, темелност

 

Ординанцијата нуди:

-одлични услови за работа и пријатна атмосфера

-плата по договор

 

Ги повикуваме сите заинтересирани да го испратат своето работно резиме на адресата drmerialeksandrova@gmail.com или пак на полето за апликација.