Огласувач
https://mojarabota.mk/company/jugoton
Г.Т.Ц. 1 кат - Скопје

Агент за продажба во музичка продавница

 • Индустрија:
  Трговија
 • Вкупно позиции:
  1
 • Тип:
  Полно работно време
 • Плата:
  По договор
 • Локација:
  Скопје, Македонија
 • Образование:
  IV - Средно образование (4 години)
 • Искуство:
  Без искуство Година
 • Пријавување до:
  01-04-2023
 • Објавен на:
  17-03-2023
Најстарата, култна и музичка продавница во Македонија - Југотон објавува оглас и е во потрага по лице за продажба кој ја дели истата пасија и љубов кон музиката како и ние.
Опис на работната позиција:

- Квалификации: Пасија кон музиката и познавање од доменот на работната позиција
- Минимум: Апликантите со ВСС и искуство во дејноста имаат предност при одбирање на идниот кандидат за работната позиција
- Работно време : Полно работно време
- Одлично познавање на англиски јазик
- Солидни комуникациски способности и организациони вештини
- Познавања на MS Office
- Соодветните апликанти, ќе бидат повикани на дополнителни разговори
- Локација: ГТЦ 1 кат -Скопје

Го очекуваме Вашето работно резиме на линкот подолу или пак на маил адресата: sotirovskisotir39@gmail.com