Огласувач
https://mojarabota.mk/company/jk-travel-turistichka-agencija
Скопје ГТЦ Аеродром ТЦ Бисер

Агент за продажба на туристички аранжмани

 • Индустрија:
  Туризам
 • Вкупно позиции:
  1
 • Тип:
  Полно работно време
 • Плата:
  По договор
 • Локација:
  Скопје, Македонија
 • Образование:
  IV - Средно образование (4 години)
 • Искуство:
  1 Година
 • Пријавување до:
  01-04-2023
 • Објавен на:
  12-05-2022
Опис на работната позиција:
Туристичката агенција ЈК Травел вработува: Агент за презентација, продажба и реализација на туристички аранжмани
- Квалификации: Минимум 2 години икуство во истата дејност – Туристичко/агенциско работење
- Познавање и работа со системи за резервации
- Минимум: ССС образование
- Работно време : Полно работно време
- Одлично познавање на англиски јазик
- Солидни комуникациски способности и организациони вештини
- Познавања на MS Office
- Соодветните апликанти, ќе бидат повикани на дополнителни разговори

Го очекуваме Вашето работно резиме на линкот подолу или пак на маил адресата jktravelgtc@gmail.com