Огласувач
https://mojarabota.mk/company/jk-travel-turistichka-agencija
Скопје ГТЦ Аеродром ТЦ Бисер

Практикант во туристичка агенција

 • Индустрија:
  Туризам
 • Вкупно позиции:
  1
 • Тип:
  Полно работно време
 • Плата:
  По договор
 • Локација:
  Скопје, Македонија
 • Образование:
  IV - Средно образование (4 години)
 • Искуство:
  Без искуство Година
 • Пријавување до:
  12-06-2022
 • Објавен на:
  12-05-2022
Туристичката агенција ЈК Травел има потреба од практикант за работа во туристичка агенција со можност за вработување.
Бараме одговорна, флексибилна, динамична и комуникативна личност, која ќе биде дел од нашиот тим.

Потребно е да поседувате:
-Желба за учење и работење како и совладување на понудите и динамиката на работа
-Познавање на Office пакетот
-Познавање на англиски јазик

Вашата биографија ја очекуваме на полето за апликација или пак на маилот jktravelgtc@gmail.com