Огласувач
https://mojarabota.mk/company/jk-travel-turistichka-agencija
Скопје ГТЦ Аеродром ТЦ Бисер

Агент за продажба на туристички аранжмани

 • Индустрија:
  Туризам
 • Вкупно позиции:
  1
 • Тип:
  Полно работно време
 • Плата:
  По договор
 • Локација:
  Скопје, Македонија
 • Образование:
  IV - Средно образование (4 години)
 • Искуство:
  Без искуство Година
 • Пријавување до:
  01-04-2023
 • Објавен на:
  17-03-2023
Опис на работната позиција:
Туристичката агенција ЈК Травел вработува: Агент за презентација, продажба и реализација на туристички аранжмани
- Квалификации: Пожелно искуство во туристичко/агенциско работење
- Познавање и работа со системи за резервации ( кандидатите со познавање ќе се сметаат за предност)
- Минимум: ССС образование, апликантите со ВСС имаат предност при одбирање на идниот кандидат за работната позиција
- Работно време : Полно работно време
- Одлично познавање на англиски јазик
- Солидни комуникациски способности и организациони вештини
- Познавања на MS Office
- Соодветните апликанти, ќе бидат повикани на дополнителни разговори
- Локација: ГТЦ 1 кат , Т.Ц. Бисер Аеродром (приземје) -Скопје

Го очекуваме Вашето работно резиме на линкот подолу или пак на маил адресата jktravelgtc@gmail.com