Огласувач
https://mojarabota.mk/company/gir-rig-1618904306
Ул. 15 Корпус 105

Монтери

 • Индустрија:
  Трговија
 • Вкупно позиции:
  2
 • Тип:
  Полно работно време
 • Плата:
  По договор
 • Локација:
  Охрид, Македонија
 • Образование:
  Не е наведено
 • Искуство:
  1 Година
 • Пријавување до:
  31-05-2021
 • Објавен на:
  20-04-2021
Салон за мебел Гир Риг вработува: 2 лица на позиција Монтер

Вашето работно резиме доставете го на pavel@girrig.com.mk ,контактирајте нѐ на 071 310 132 или пак аплицирајте на линкот подолу.