Огласувач
https://mojarabota.mk/company/fd-snfinansii-doo
ул. Михаил Апостолоски Дончо бр.7 7000, Битола

Кредитен референт, Референт за продажба во Скопје

 • Индустрија:
  Финансии и банкарство
 • Вкупно позиции:
  1
 • Тип:
  Полно работно време
 • Плата:
  По договор
 • Локација:
  Скопје, Македонија
 • Образование:
  VII1 - Стручни студии 240 ЕКТС
 • Искуство:
  1 Година
 • Пријавување до:
  12-06-2022
 • Објавен на:
  03-11-2021
Потребни квалификации:
-Висoко образование, Економски факултет-предност ќе се смета искуството во продажна мрежа
-Познавање на англиски јазик
-Одлични комуникациски и продажни вештини
-Одлично владеење на MS Office пакет
-Одлични организациски вештини и способност за одредување приоритети.
-Самоиницијативен, снаодлив и тимски работник
-Аналитички способности,систематични, упорни и енергични.
-Амбициозност и мотивираност, со желба за континуирана надградба и унапредување.
-Позитивен пристап
-Љубезност , учтивост и совесност.

Опис на работни задачи и одговорности:
-Промоција и продажба на кредитни производи
-Изработка и анализа на кредитно барање
-Градење на квалитетни односи со клиенти
-Поддршка на корисниците при избор на најсоодветна опција за кредитирање
-Поддршка на корисниците при процес на апликација
-Следење на потенцијални клиенти и комуникација со нив
-Зголемување на базата на нови клиенти во согласност со стратегиите на компанијата
-Постојано следење на условите на пазарот

Вашата професионална биографија прикачете ја на линкот подолу најдоцна до 12.06.2022 година.

Сите апликации ќе бидат третирани со строга доверливост. Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на тест и интервју.