Огласувач
https://mojarabota.mk/company/duo-dent
ул. Ката Поцкова бр.85 Струмица

Стоматолошки асистент

 • Индустрија:
  Медицина
 • Вкупно позиции:
  1
 • Тип:
  Полно работно време
 • Плата:
  По договор
 • Локација:
  Струмица, Македонија
 • Образование:
  IV - Средно образование (4 години)
 • Искуство:
  1 Година
 • Пријавување до:
  02-03-2021
 • Објавен на:
  18-01-2021
ПЗУ Дуо дент Про има потреба од стоматолошки асистент/ка со диплома за завршено средно медицинско образование (медицинска сестра, лаборант, забен техничар, фармацевт, физиотерапевт).
- Положен државен испит
- Кандидатот може да биде со или без работно искуство

-ПЗУ Дуо дент Про бара кандидатот да има пријатен изглед, одлични комуникациски вештини, ведрина, познавање на работа со компјутер, креативност, иницијатива за напредување на професионален план, уредност и лична хигиена на високо ниво и секако спремност за тимска работа.
Работни задачи:

- Асистенција при работа на доктор стоматолог, работа на компјутер

Понуда: Современа работна средина, одлична и навремена плата


Заинтересираните кандидати може да извршат апликација и на маилот dr.kaliopi007@gmail.com или пак да не контактираат на оставените броеви 034 325 995 / 070 331 300