Огласувач
https://mojarabota.mk/company/degusto
ул.Младинска бр.283

Келнер

 • Индустрија:
  Угостителство
 • Вкупно позиции:
  2
 • Тип:
  Полно работно време
 • Плата:
  По договор
 • Локација:
  Струмица, Македонија
 • Образование:
  Diploma
 • Искуство:
  1 Година
 • Пријавување до:
  27-11-2020
 • Објавен на:
  17-11-2020

Ресторанот Дегусто, бара кандидати за вработување на работно место Келнер/ки.

 

Одговорности:

 • Поздравува клиенти и навремено зема нарачки
 • Ги информира посетителите околу производите

Квалификации:

 • Минимум 1 година искуство
 • Одлични социјални вештини со фокус насочен кон клиентите
 • Претставителен изглед
 • Искуство со работа со готовински пари, користејќи основни математички вештини
 • Способност за работа под притисок

Понуда:

 • Безбедна работна средина
 • Навремена плата

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги проследат на dzolevavioleta@yahoo.com или да не контактираат на 071629829 

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до 27/11/2020.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.