Огласувач
https://mojarabota.mk/company/degusto
ул.Младинска бр.283

Помошник во кујна

 • Индустрија:
  Угостителство
 • Вкупно позиции:
  1
 • Тип:
  Полно работно време
 • Плата:
  По договор
 • Локација:
  Струмица, Македонија
 • Образование:
  Diploma
 • Искуство:
  1 Година
 • Пријавување до:
  27-11-2020
 • Објавен на:
  17-11-2020

Опис на обврски и одговорности:

 • Подготовка на потребните намирници согласно утврдени нормативи и дадени упатства за работа
 • Помош на готвачите во текот на оперативното работење
 • Одржување хигиена во кујната

Способности и квалификации:

 • Претходно работно искуство во дејноста од минимум 1 година
 • Завршено средно образование 
 • Самоиницијативност
 • Тимски дух
 • Високо развиена свест за личната хигиена 
 • Одговорност и совесност во извршувањето на работните задачи
 • Работа под притисок

Услови за работа:

 • Работа во пријатна, пријателска и динамична работна средина
 • Можност за понатамошен професионален развој

Сите заинтересирани лица кои сакаат да работат во успешен тим, имаат желба за работа во стабилна компанија која се грижи за своите вработени ги охрабруваме да аплицираат на dzolevavioleta@yahoo.com

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги проследат на dzolevavioleta@yahoo.com или да не контактираат на 071629829 

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до 27/11/2020.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.