Огласувач
https://mojarabota.mk/company/amano-pasta-bar
ул.Маршал Тито б.б.

Келнер

 • Индустрија:
  Угостителство
 • Вкупно позиции:
  2
 • Тип:
  Полно работно време
 • Плата:
  По договор
 • Локација:
  Струмица, Македонија
 • Образование:
  IV - Средно образование (4 години)
 • Искуство:
  1 Година
 • Пријавување до:
  04-10-2020
 • Објавен на:
  04-09-2020


Потребни квалификации:

 • Завршено образование во областа на угостителството ќе се смета за предност
 • Претходно работно искуство на иста дејност
 • Основно познавање на работа со компјутери

Личен профил:

 • Комуникативна, одговорна и лојална личност
 • Љубезност и педантност, со позитивен став
 • Самоиницијативност и посветеност на работата
 • Способност за тимска и самостојна работа

Ние нудиме:

 • Пријавени на полно работно време
 • Пријатна работна атмосфера