Огласувач
https://mojarabota.mk/company/amano-pasta-bar
ул.Маршал Тито б.б.

Бармен

 • Индустрија:
  Угостителство
 • Вкупно позиции:
  1
 • Тип:
  Полно работно време
 • Плата:
  По договор
 • Локација:
  Струмица, Македонија
 • Образование:
  IV - Средно образование (4 години)
 • Искуство:
  1 Година
 • Пријавување до:
  10-04-2020
 • Објавен на:
  04-09-2020

Потребни квалификации:

 • Искуство од областа на угостителство;
 • Дополнителни обуки од областа на угостителството ќе се сметаат за предност;
 • Основно работно познавање на компјутер.

Личен профил:

 • Организирана и одговорна личност;
 • Вредни, енергични и педантни;
 • Тимска работа и професионален однос кон клиенти;
 • Позитивен став.