ТРИ СТАР ТКМ
https://mojarabota.mk/company/tri-star-tkm
Активни Огласи : 7
Број на вработени : 1-10 Вработени
Активни Огласи во ТРИ СТАР ТКМ

Практикант за социјални медиуми 

ТРИ СТАР ТКМ има потреба од еден извршител за следната работна позиција: Практикант за социјални медиуми  Три Стар ТКМ маркетинг агенција, бара иновативен, креативен, со отворен ум и ориентиран кон целта практикант за да се приклучи на нашиот возбудлив и…
Аплицирај
26-05-2022
Скопје

Кредитен референт

Финансиско кредитно друштво објавува оглас за вработување за работна позиција Кредитен референт во Скопје. Потребни квалификации: Економски факултет или минимум завршено средно економско училиште Познавање на работа со финансии или претходно искуство во областа Кандидатите со претходно искуство се земаат…
Аплицирај
22-10-2021
Скопје

Референт за продажба на туристички аранжмани

Опис на работната позиција: ТА Три Стар Травел вработува: Референт за презентација, продажба и реализација на туристички аранжмани Квалификации: Минимум 2 години икуство во истата дејност – туристичко/агенциско работење  Познавање и работа со ситеми за резервации  Минимум: ССС образование  Работно време : Полно работно време  Одлично познавање на англиски јазик  Солидни комуникациски способности и организациони вештини  Познавања на MS Office  Локација:ГТЦ 1 кат, ЈК Травел  Соодветните апликанти, ќе бидат повикани на дополнителни разговори Го очекуваме Вашето…
Аплицирај
20-04-2021
Скопје

Практикант за графички дизајн

Три Стар ТКМ има потреба од практикант за графички дизајн во времетраење од 3 месеци со можност за вработување. Бараме одговорна, динамична и креативна личност, која ќе биде дел од нашиот маркетинг тим. Потребно е да поседувате: Желба за учење…
Аплицирај
01-12-2020
Скопје

Графички дизајнер

ТРИ СТАР ТКМ има потреба од еден извршител за следната работна позиција:                                       ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР Кандидатот треба да ги поседува следните квалификации: Познавање…
Аплицирај
17-07-2019
Скопје

Практикант за социјални медиуми 

ТРИ СТАР ТКМ има потреба од еден извршител за следната работна позиција: Практикант за социјални медиуми  Три Стар ТКМ маркетинг агенција, бара иновативен, креативен, со отворен ум и ориентиран кон целта практикант за да се приклучи на нашиот возбудлив и…
Аплицирај
04-03-2019
Скопје

Графички дизајнер

ТРИ СТАР ТКМ има потреба од еден извршител за следната работна позиција:                                       ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР Кандидатот треба да ги поседува следните квалификации: Познавање…
Аплицирај
04-03-2019
Скопје