Tehno Art
https://mojarabota.mk/company/tehno-art
Активни Огласи : 2
Број на вработени : 1-10 Вработени
Активни Огласи во Tehno Art

Лимар

Работни задачи: Сечење, кроење, виткање на лимови Да има познавање од ЦНЦ машини Помош во производство. Почетна плата: од 33.000 МКД Работно време од 06 до 14 часот. Викенди и празници не се работи. Платен годишен одмор и платен регрес.…
Аплицирај
28-09-2022
Скопје

Заварувач

ТЕХНО АРТ вработува лице на позиција Заварувач во метална индустрија! Заинтересираните кандидати треба да го достават своето работно резиме на tehnoart@t.mk Потребни квалификации: Минимум 1 година искуство во дејноста. Нудиме одлични услови за работа, конкурентна почетна плата од 33 000…
Аплицирај
29-08-2022
Скопје