ПЗУ Прим. Д-р Мери Специјалистичка ординанција за
https://mojarabota.mk/company/pzu-prim-dr-meri-specijalistichka-ordinancija-za
Активни Огласи : 1
Број на вработени : 1-10 Вработени
Активни Огласи во ПЗУ Прим. Д-р Мери Специјалистичка ординанција за

Медицинска сестра

ПЗУ Прим. Д р Мери Специјалистичка ординанција за уво нос и грло објавува оглас за вработување на медицинска сестра Потребни квалификации: завршено средно или вишо образование од областа на медицината положен стручен испит со или без работно искуство (претходно работно…
Аплицирај
12-04-2022
Скопје