ПИТОН ОБЕЗБЕДУВАЊЕ
https://mojarabota.mk/company/piton-obezbeduvanje
Активни Огласи : 12
Број на вработени : 1-10 Вработени
Активни Огласи во ПИТОН ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

Техничари

Поради проширување на својот тим агенцијата за обезбедување ПИТОН има потреба од вработување на лица на позиција техничари во Струга.   Техничари ( сервисер/монтер за монтажа на безбедносни системи – видео надзор и алармен систем) Реон: Струга Потребни квалификации:  ССС или…
Аплицирај
29-12-2021
Струга

Техничари

Поради проширување на својот тим агенцијата за обезбедување ПИТОН има потреба од вработување на лица на позиција техничари во Охрид.   Техничари ( сервисер/монтер за монтажа на безбедносни системи – видео надзор и алармен систем) Реон: Охрид Потребни квалификации:  ССС или…
Аплицирај
29-12-2021
Охрид

Лица за физичко обезбедување

Поради проширување на својот тим агенцијата за обезбедување ПИТОН има потреба од вработување на Лица за физичко обезбедување во Струга. Потребни квалификации:  минимум 3 степен завршено средно образование поседување на лиценца за физичко обезбедување од Комора за обезбедување на РМ…
Аплицирај
29-12-2021
Струга

Лица за физичко обезбедување

Поради проширување на својот тим агенцијата за обезбедување ПИТОН има потреба од вработување на Лица за физичко обезбедување во Охрид. Потребни квалификации:  минимум 3 степен завршено средно образование поседување на лиценца за физичко обезбедување од Комора за обезбедување на РМ личности…
Аплицирај
29-12-2021
Охрид

Физичко обезбедување

Поради проширување на тимот во Скопје ПИТОН обезбедување има потреба од 10 машки лица за работа на физичко обезбедување. Потребни квалификации:  Поседување на лиценца за физичко обезбедување Со или без работно искуство Образование до 3 степен Стручна спрема Информации на…
Аплицирај
06-07-2021
Скопје

Физичко обезбедување

Поради проширување на тимот во Охрид  и Струга ПИТОН обезбедување има потреба од 12 машки / женски лица за работа на физичко обезбедување. Потребни квалификации:  Поседување на лиценца за физичко обезбедување Со или без работно искуство Образование до 3 степен…
Аплицирај
06-07-2021
Охрид

Работници за работа во канцеларија

ПИТОН ОБЕЗБЕДУВАЊЕ ВРАБОТУВА Потребни се работници за работа во канцеларија во Охрид. Предност имаат лица со искуство и познавање на јавни набавки и книговодство. Информации на телефон: 075 393 866 e mail: contact@piton.com.mk Можете да го доставите Вашето работно резиме…
Аплицирај
24-03-2021
Охрид

Физичко обезбедување

Поради проширување на тимот во Кочани ПИТОН обезбедување има потреба од машки и женски лица за работа на физичко обезбедување. Потребни квалификации: Поседување на лиценца за физичко обезбедување Со или без работно искуство Информации на телефон: 075 393 866 e…
Аплицирај
12-03-2021
Кочани

Физичко обезбедување

Поради проширување на тимот во Охрид   ПИТОН обезбедување има потреба од машки и женски лица за работа на физичко обезбедување. Потребни квалификации: Поседување на лиценца за физичко обезбедување Со или без работно искуство Информации на телефон: 075 393 866…
Аплицирај
12-03-2021
Охрид

Женски лица за обезбедување

ПИТОН Обезбедување има потреба од женски лица за работа на обезбедување во производствени капацитети во Кочани. Потребни квалификации: Поседување на лиценца за физичко обезбедување Информации на телефон:  075 393 866 e mail: piton@piton.com.mk Доставетe ја вашата апликација преку полето Аплицирај.
Аплицирај
01-12-2020
Кочани

Сервисери - Tехничари

Питон обезбедување поради проширување на својот тим, има потреба од  5 сервисери техничари за имплементација и сервисирање на безбедносни системи Потребни квалификации:  Завршено најмалку средно образование( по можност електро струка или ИТ ) Што нудиме:  Одлични услови за работа  Вработување…
Аплицирај
25-10-2019
Охрид

Женски лица за обезбедување

ПИТОН Обезбедување има потреба од женски лица за работа на обезбедување во производствени капацитети во Кочани. Потребни квалификации: Поседување на лиценца за физичко обезбедување Информации на телефон:  075 393 866 e mail: piton@piton.com.mk Доставетe ја вашата апликација преку полето Аплицирај.
Аплицирај
21-02-2019
Кочани