Југотон
https://mojarabota.mk/company/jugoton
Активни Огласи : 1
Број на вработени : 1-10 Вработени
Активни Огласи во Југотон

Агент за продажба во музичка продавница

Најстарата, култна и музичка продавница во Македонија Југотон објавува оглас и е во потрага по лице за продажба кој ја дели истата пасија и љубов кон музиката како и ние. Опис на работната позиција: Квалификации: Пасија кон музиката и познавање од…
Аплицирај
17-03-2023
Скопје