ЈК Травел Туристичка агенција
https://mojarabota.mk/company/jk-travel-turistichka-agencija
Активни Огласи : 3
Број на вработени : 101-300 Вработени
Активни Огласи во ЈК Травел Туристичка агенција

Агент за продажба на туристички аранжмани

Опис на работната позиција: Туристичката агенција ЈК Травел вработува: Агент за презентација, продажба и реализација на туристички аранжмани Квалификации: Пожелно искуство во туристичко/агенциско работење  Познавање и работа со системи за резервации ( кандидатите со познавање ќе се сметаат за предност)  Минимум: ССС образование, апликантите со ВСС имаат предност…
Аплицирај
17-03-2023
Скопје

Практикант во туристичка агенција

Туристичката агенција ЈК Травел има потреба од практикант за работа во туристичка агенција со можност за вработување. Бараме одговорна, флексибилна, динамична и комуникативна личност, која ќе биде дел од нашиот тим. Потребно е да поседувате: Желба за учење и работење…
Аплицирај
12-05-2022
Скопје

Агент за продажба на туристички аранжмани

Опис на работната позиција: Туристичката агенција ЈК Травел вработува: Агент за презентација, продажба и реализација на туристички аранжмани Квалификации: Минимум 2 години икуство во истата дејност – Туристичко/агенциско работење  Познавање и работа со системи за резервации  Минимум: ССС образование  Работно време : Полно работно време  Одлично познавање на англиски јазик  Солидни комуникациски способности и организациони вештини  Познавања на MS Office  Соодветните апликанти, ќе бидат повикани на дополнителни разговори Го очекуваме Вашето работно…
Аплицирај
12-05-2022
Скопје