Гир Риг
https://mojarabota.mk/company/gir-rig-1618904306
Активни Огласи : 2
Број на вработени : 1-10 Вработени
Активни Огласи во Гир Риг

Монтери

Салон за мебел Гир Риг вработува: 2 лица на позиција Монтер Вашето работно резиме доставете го на pavel@girrig.com.mk ,контактирајте нѐ на 071 310 132 или пак аплицирајте на линкот подолу.
Аплицирај
20-04-2021
Охрид

Менаџер за продажба

Салон за мебел Гир Риг вработува: Менаџер за продажба во салонот во Охрид Вашето работно резиме доставете го на pavel@girrig.com.mk ,контактирајте нѐ на  071 310 132 или пак аплицирајте на линкот подолу.  
Аплицирај
20-04-2021
Охрид