ФД СН-Финансии ДОО
https://mojarabota.mk/company/fd-snfinansii-doo
Активни Огласи : 2
Број на вработени : 51-100 Вработени
Активни Огласи во ФД СН-Финансии ДОО

Кредитен референт

Потребни квалификации: Висoко образование, Економски факултет предност ќе се смета искуството во продажна мрежа Познавање на англиски јазик Одлични комуникациски и продажни вештини Одлично владеење на MS Office пакет Одлични организациски вештини и способност за одредување приоритети. Самоиницијативен, снаодлив и…
Аплицирај
12-05-2022
Скопје

Кредитен референт, Референт за продажба во Скопје

Потребни квалификации: Висoко образование, Економски факултет предност ќе се смета искуството во продажна мрежа Познавање на англиски јазик Одлични комуникациски и продажни вештини Одлично владеење на MS Office пакет Одлични организациски вештини и способност за одредување приоритети. Самоиницијативен, снаодлив и…
Аплицирај
03-11-2021
Скопје