Duo Dent
https://mojarabota.mk/company/duo-dent
Активни Огласи : 1
Број на вработени : 1-10 Вработени
Активни Огласи во Duo Dent

Стоматолошки асистент

ПЗУ Дуо дент Про има потреба од стоматолошки асистент/ка со диплома за завршено средно медицинско образование (медицинска сестра, лаборант, забен техничар, фармацевт, физиотерапевт). Положен државен испит Кандидатот може да биде со или без работно искуство ПЗУ Дуо дент Про бара…
Аплицирај
18-01-2021
Струмица