Дегусто
https://mojarabota.mk/company/degusto
Активни Огласи : 2
Број на вработени : 1-10 Вработени
Активни Огласи во Дегусто

Помошник во кујна

Опис на обврски и одговорности: Подготовка на потребните намирници согласно утврдени нормативи и дадени упатства за работа Помош на готвачите во текот на оперативното работење Одржување хигиена во кујната Способности и квалификации: Претходно работно искуство во дејноста од минимум 1…
Аплицирај
17-11-2020
Струмица

Келнер

Ресторанот Дегусто, бара кандидати за вработување на работно место Келнер/ки.   Одговорности: Поздравува клиенти и навремено зема нарачки Ги информира посетителите околу производите Квалификации: Минимум 1 година искуство Одлични социјални вештини со фокус насочен кон клиентите Претставителен изглед Искуство со работа…
Аплицирај
17-11-2020
Струмица