Amano Pasta Bar
https://mojarabota.mk/company/amano-pasta-bar
Активни Огласи : 2
Број на вработени : 1-10 Вработени
Активни Огласи во Amano Pasta Bar

Бармен

Потребни квалификации: Искуство од областа на угостителство; Дополнителни обуки од областа на угостителството ќе се сметаат за предност; Основно работно познавање на компјутер. Личен профил: Организирана и одговорна личност; Вредни, енергични и педантни; Тимска работа и професионален однос кон клиенти;…
Аплицирај
04-09-2020
Струмица

Келнер

Потребни квалификации: Завршено образование во областа на угостителството ќе се смета за предност Претходно работно искуство на иста дејност Основно познавање на работа со компјутери Личен профил: Комуникативна, одговорна и лојална личност Љубезност и педантност, со позитивен став Самоиницијативност и…
Аплицирај
04-09-2020
Струмица