Алмак
https://mojarabota.mk/company/almak
Активни Огласи : 12
Број на вработени : 1-10 Вработени
Активни Огласи во Алмак

Монтери

 Поради отворање на нов салон во Скопје, Алмак има потреба од: 4 Монтери Што нудиме: Редовни месечни примања Бонуси за успешно работење Пријатна работна атмосфера Задолжително испраќање CV на n.andonov@almak.com.mk или на линкот подолу  Повеќе информации на 071 345 524
Аплицирај
15-02-2021
Скопје

Лица за работа на каса

 Поради отворање на нов салон во Скопје, #HomebyAlmak има потреба од: 2 Лица за работа на каса Што нудиме: Редовни месечни примања Бонуси за успешно работење Пријатна работна атмосфера Задолжително испраќање CV на n.andonov@almak.com.mk или пак на линкот подолу  Повеќе…
Аплицирај
15-02-2021
Скопје

Лица за продажба

 Поради отворање на нов салон во Скопје, Алмак  има потреба од: 6 Лица за продажба Што нудиме: Редовни месечни примања Бонуси за успешно работење Пријатна работна атмосфера Задолжително испраќање CV на n.andonov@almak.com.mk или пак на линкот подолу  Повеќе информации на 071…
Аплицирај
15-02-2021
Скопје

Раководител на салон

 Поради отворање на нов салон во Скопје,  Алмак  има потреба од: 1 Раководител на салон * потребно е високо образование Што нудиме: Редовни месечни примања Бонуси за успешно работење Пријатна работна атмосфера Задолжително испраќање CV на n.andonov@almak.com.mk или на линкот…
Аплицирај
15-02-2021
Скопје

Монтери

Алмак вработува! Потребни ни се апликации од кандидати за следните работни позиции за нашата локација во Струмица! Монтери Пријавување за работниот оглас во самиот салон во Струмица, на 071 345 524 или пак на маилот n.andonov@almak.com.mk
Аплицирај
04-12-2020
Струмица

Лица за продажба

Алмак вработува! Потребни ни се апликации од кандидати за следните работни позиции за нашата локација во Струмица! Лица за продажба  Пријавување за работниот оглас во самиот салон во Струмица, на 071 345 524 или пак на маилот n.andonov@almak.com.mk
Аплицирај
04-12-2020
Струмица

Економист

Алмак вработува! Потребни ни се апликации од кандидати за следните работни позиции за нашата локација во Струмица! Економисти за работа на благајна и во сметководство Пријавување за работниот оглас во самиот салон во Струмица, на 071 345 524 или пак…
Аплицирај
04-12-2020
Струмица

Магационер

Алмак поради проширување на својот тим има потреба од: Магацинонер Потребни квалификации: Завршено средно образование Претходно работно искуство на иста или слична позиција Возачка дозвола Б категорија Личен профил: Навремено исполнување на работните задачи Организирана, одлучна и одговорна личност Способност…
Аплицирај
13-03-2020
Струмица

Монтери

Алмак поради проширување на својот тим вработува Монтери На подрачје Струмица  Со и без работно искуство. Вашетo работно резиме доставете го на: n.andonov@almak.com.mk или преку полето Аплицирај
Аплицирај
04-03-2020
Струмица

Монтери

Поради отворање на нов салон во Велес Алмак вработува  Монтери Испратете ја Вашата биографија преку полето Аплицирај со назнака за Монтери или на n.andonov@almak.com.mk  
Аплицирај
04-03-2020
Велес

Раководител на салон

Поради отворање на нов салон во Велес Алмак има потреба од Раководител на салон Потребни квалификации: Со или без работно искуство Што бараме : Амбициозност Енергичност Лојалност Позитивност Подготвеност за тимска работа Што нудиме : Редовни месечни примања Бонуси за…
Аплицирај
04-03-2020
Велес

Лица за продажба

Поради отворање на нов салон во Велес Алмак има потреба од Лица за продажба Потребни квалификации: Со или без работно искуство Што бараме : Амбициозност Енергичност Лојалност Позитивност Подготвеност за тимска работа Што нудиме : Редовни месечни примања Бонуси за…
Аплицирај
04-03-2020
Велес