Премиум Огласи
Агент за продажба во музичка продавница
01-04-2023
Југотон
По договор
Скопје
Агент за продажба на туристички аранжмани
01-04-2023
ЈК Травел Туристичка агенција
По договор
Скопје
Лимар
12-10-2022
Tehno Art
30.000 - 40.000
Скопје
Заварувач
30-09-2022
Tehno Art
30.000 - 40.000
Скопје
Практикант за социјални медиуми 
01-01-1970
ТРИ СТАР ТКМ
По договор
Скопје
Практикант во туристичка агенција
12-06-2022
ЈК Травел Туристичка агенција
По договор
Скопје
Агент за продажба на туристички аранжмани
01-04-2023
ЈК Травел Туристичка агенција
По договор
Скопје
Кредитен референт
06-12-2022
ФД СН-Финансии ДОО
По договор
Скопје
Медицинска сестра
19-04-2022
ПЗУ Прим. Д-р Мери Специјалистичка ординанција за
По договор
Скопје
Техничари
13-01-2022
ПИТОН ОБЕЗБЕДУВАЊЕ
По договор
Струга
Основни Огласи
Скопје
01-04-2023
https://mojarabota.mk/company/jk-travel-turistichka-agencija
Агент за продажба на туристички аранжмани
ЈК Травел Туристичка агенција
1 позиција
Скопје
01-04-2023
https://mojarabota.mk/company/tehno-art
Лимар
Tehno Art
1 позиција
Скопје
12-10-2022
https://mojarabota.mk/company/tehno-art
Заварувач
Tehno Art
1 позиција
Скопје
30-09-2022
https://mojarabota.mk/company/tri-star-tkm
Практикант за социјални медиуми 
ТРИ СТАР ТКМ
1 позиција
Скопје
01-01-1970
https://mojarabota.mk/company/jk-travel-turistichka-agencija
Практикант во туристичка агенција
ЈК Травел Туристичка агенција
1 позиција
Скопје
12-06-2022
https://mojarabota.mk/company/fd-snfinansii-doo
Кредитен референт
ФД СН-Финансии ДОО
1 позиција
Скопје
06-12-2022
https://mojarabota.mk/company/pzu-prim-dr-meri-specijalistichka-ordinancija-za
Медицинска сестра
ПЗУ Прим. Д-р Мери Специјалистичка ординанција за
1 позиција
Скопје
19-04-2022
https://mojarabota.mk/company/piton-obezbeduvanje
Техничари
ПИТОН ОБЕЗБЕДУВАЊЕ
3 позиции
Струга
13-01-2022
https://mojarabota.mk/company/piton-obezbeduvanje
Техничари
ПИТОН ОБЕЗБЕДУВАЊЕ
3 позиции
Охрид
13-01-2022
Скопје
12-06-2022
https://mojarabota.mk/company/tri-star-tkm
Кредитен референт
ТРИ СТАР ТКМ
1 позиција
Скопје
15-11-2021
https://mojarabota.mk/company/gir-rig-1618904306
Монтери
Гир Риг
2 позиции
Охрид
31-05-2021
https://mojarabota.mk/company/gir-rig-1618904306
Менаџер за продажба
Гир Риг
1 позиција
Охрид
31-05-2021
https://mojarabota.mk/company/almak
Монтери
Алмак
4 позиции
Скопје
28-02-2021
https://mojarabota.mk/company/almak
Лица за работа на каса
Алмак
2 позиции
Скопје
28-02-2021
https://mojarabota.mk/company/duo-dent
Стоматолошки асистент
Duo Dent
1 позиција
Струмица
02-03-2021
https://mojarabota.mk/company/degusto
Помошник во кујна
Дегусто
1 позиција
Струмица
27-11-2020
https://mojarabota.mk/company/degusto
Келнер
Дегусто
2 позиции
Струмица
27-11-2020
https://mojarabota.mk/company/amano-pasta-bar
Бармен
Amano Pasta Bar
1 позиција
Струмица
10-04-2020